Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

Vorige
Volgende

weldcloud

 

WeldCloud

Een online beheersysteem dat lasapparatuur verbindt met een softwareplatform dat gegevens beheert om deze te analyseren en de productiviteit te maximaliseren.

Telkens als een lasser een laag last, wordt er een schat aan gegevens aan de las toegevoegd. Deze gegevens hebben de kracht om toekomstige beslissingen te beïnvloeden, de productiviteit te verbeteren en u de vereiste informatie te geven over hoe die las werd gemaakt. WeldCloud™ kan u die kracht geven.


x

WeldCloud by ESAB | Find strength in numbers

WeldCloud

DE LASSEN VAN MORGEN WORDEN STERKER MET DE GEGEVENS VAN VANDAAG.

WeldCloud die als enige platform productiviteit opvolgt met 3G die WiFi en ethernet combineert, kan op vrijwel elk softwaresysteem worden aangesloten. Het is een goed alternatief voor irritante problemen met firewalls en connectiviteit. Bovendien is WeldCloud een veilig, vergrendeld systeem dat ervoor zorgt dat uw gegevens volledig vertrouwelijk blijven. En dit is nog maar het begin. WeldCloud biedt:

  • Traceerbaarheid. Het platform kan lassen traceren die al werden gemaakt en informatie geven over hoe en wanneer deze werden gemaakt.
  • Communicatie in twee richtingen. Het platform kan instellingen naar machines pushen, zoals nieuwe parameters voor lassen, terwijl de machines gegevens terugsturen naar het platform.
  • Eenvoudige opstelling. Binnen enkele uren en na slechts een paar dagen training kunt u aan de slag met WeldCloud.
  • Beheer van waarschuwingen. WeldCloud laat u automatisch weten als er problemen met machines zijn, indien nodig en gepland door de gebruiker.
  • Eenvoudige integratie. Al in het bezit van ESAB-apparatuur? WeldCloud heeft oplossingen die kunnen werken met bestaande machines en waarmee u snel aan de slag kunt gaan.
  • Gebruiksvriendelijke interface. WeldCloud's ontwerp met feedback maakt het gebruik van het platform gemakkelijk.Waar u zich ook bevindt, ongeacht of dit thuis met een desktop, op het werk met een laptop of onderweg met een mobiele telefoon of tablet.
  • 100%  afweegbaar. Test WeldCloud op één of twee machines en voeg het in de loop der tijd aan andere machines toe. U zal altijd gebruik kunnen maken van de nieuwe updates van de functies die op het platform worden bijgewerkt.

IEDEREEN WORDT SLIMMER MET WELDCLOUD.

Niet alleen maakt WeldCloud productiviteitsverbeteringen mogelijk die anders onmogelijk zouden zijn, het biedt ook de kans om al de prestaties van al de gebruikers te verbeteren op basis van gegevens.


Operations Managers.Operations Managers.

De mensen op deze afdeling zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de productiviteit te verhogen met behoud van een hoogwaardige output. WeldCloud maakt dit mogelijk door hen de informatie te bieden om de productiviteit te verhogen.

Quality Assurance Engineers.Quality Assurance Engineers.

Voor hen is traceerbaarheid van het grootste belang en er zal een tijd komen waarop ze moeten achterhalen waarom een lasnaad loskwam. WeldCloud biedt alle informatie die nodig is om een las te traceren en wat er moet worden gedaan om het probleem op te lossen en problemen in de toekomst te vermijden.

Service and Maintenance Technicians.Onderhoudstechnici.

Onderhoudstechnici moeten weten waar de machines te vinden zijn in hun park en wat ze aan het doen zijn. Als er een machine defect is of storingen heeft, waarschuwt WeldCloud onmiddellijk de technici, zodat ze snel het probleem kunnen onderzoeken en efficiënt met ESAB-service-experts kunnen communiceren.

Welding Engineers.Welding Engineers.

De belangrijkste focus van lassers is het bepalen van het best mogelijke lasproces voor een bepaalde toepassing en dit te testen. Er zijn veel gegevens nodig om die eerste beslissing te nemen en vervolgens moet het op een machine worden getest. Eenmaal bewezen, kan WeldCloud het proces naar de cloud sturen en daarna de procedure naar alle machines in de werkplaats sturen. Dit bespaart een enorme hoeveelheid tijd.

AAN DE SLAG MET WELDCLOUD

De technici van ESAB kunnen binnen enkele uren WeldCloud op een of al uw machines installeren en uw medewerkers in slechts enkele dagen trainen. Neem de eerste stap met WeldCloud en vul het onderstaande formulier in. Een ESAB-vertegenwoordiger zal snel contact met u opnemen.


* Verplicht veld

x
x

x

Loading..