Vorige
Volgende

DE INTRODUCTIE VAN EEN LASTRACTOR, ONTWORPEN MET U IN GEDACHTEN.

.We hebben naar lassers geluisterd. Vervolgens gingen we naar de tekentafel en creëerden Versotrac – de meest veelzijdige en gebruikersvriendelijke tractor op de markt
 

SCHRIJF IN VOOR UPDATES/BESCHIKBAARHEID

 


Versotrac video

ONTWORPEN OM EENVOUDIG TE ZIJN.

We gaven Versotrac een geheel nieuwe en intuïtieve EAC10-controller om gebruikersgemak te garanderen. De vereenvoudigde interface bevat alle functies die u nodig hebt voor tractor- en andere licht geautomatiseerde toepassingen, waardoor u meer ruimte op het display krijgt voor belangrijke functies, zoalsrealtime warmte-inbreng, zodat u de laskwaliteit eenvoudig kunt controleren en regelen. Met de afneembare EAC 10-controler wijzigt u de instellingen vanuit een comfortabele positie.


ONTWORPEN OM VEELZIJDIG TE ZIJN.

Versotrac is naadloos te installeren - zonder gereedschap - voor bijna elk type laswerk. Dankzij de nieuwe laskop is het eenvoudig om tussen SAW- en GMAW-lasprocessen te schakelen. Bovendien kunnen de modulaire componenten opnieuw worden opgebouwd, wat betekent dat u in veel verschillende toepassingen kunt lassen. Gebruik hem in drie-of vierwielconfiguraties voor stabiliteit op elk oppervlak.

Versotrac - Ontworpen om veelzijdig te zijn

ONTWORPEN OM AAN TE PASSEN.

Versotrac start altijd, ongeacht de beschikbare stroombron. Hij werkt zowel met invertergebaseerde als conventionele DC- en AC-stroombronnen, inclusief AC met verhoogde productiviteit van de Aristo 1000 AC/DC-stroombron van ESAB. Met de analoge interface maakt u verbinding met analoge SAW-stroombronnen, waaronder de oudere generatie ESAB SAW-stroombronnen en andere merken.

Versotrac - Ontworpen om aan te passen

ONTWORPEN OM TE BEWEGEN.

Versotrac is een modulaire lastractor, waardoor u hem overal mee naartoe kunt nemen. Zijn robuuste, modulaire componenten kunnen in kleinere eenheden worden gedemonteerd om in kleine ruimtes te worden vervoerd en vervolgens binnen enkele minuten opnieuw te worden samengesteld. De ergonomische handgrepen maken het eenvoudiger dan ooit om het laspad aan te passen of om gewoon aan de slag te gaan.

Versotrac - Ontworpen om te bewegen

ONTWORPEN OM TE PRESTEREN.

Zie Versotrac in actie op esab.com/versotrac.ONTWORPEN OM TE PRESTEREN.Versotrac is klaar om de meest veeleisende taken op zich te nemen in de meest ruwe omgevingen. De robuuste draadaanvoer kan enkeldraads lassen tot 5 mm, met een vermogen tot 1000 A bij 100%, voor laswerk in veeleisende omstandigheden. Bovendien biedt de beschikbare dubbele configuratie een nog hogere productiviteit.

Versotrac

ONTWORPEN OM BIJ TE BLIJVEN.

Het geavanceerde ergonomische draadverwerkingssysteem van Versotrac reduceert de uitvaltijd bij het wisselen van draad. De nieuwe draadhaspelhouder en de ingebouwde geheugenfuncties voor het draadaanvoersysteem zorgen ervoor dat u weer snel aan het werk kunt en uw boogtijd verlengt.

Versotrac - Ontworpen om bij te blijven

Wilt u het laatste nieuws over Versotrac ontvangen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor meer informatie over Versotrac en ander interessant nieuws van ESAB.


* Verplicht veld
x
x

x

Loading..