Smartphone - Applications

De smartphone-applicaties van ESAB zijn eenvoudig te downloaden en kunnen worden gebruikt zonder ooit de werkplek te verlaten. ESAB raadt ook aan om een QR-scanner te downloaden. Android of iPhone? Het maakt niet uit. ESAB heeft opties voor u.

EXATON Las-handleiding

De EXATON Las-app is een handige hulpbron voor lassers met nuttige informatie binnen handbereik. De app bevat een selectiehandleiding voor laskwaliteit, assistentie bij keueze beschermgas, een ferrietgrafiek en calculators voor warmte-inbreng. U kunt met de lashandleiding de lasbaarheid beoordelen en hij bevat tips en trucs voor het plannen van uw laswerk. De app heeft ook de details van het hele EXATON-portfolio van lastoevoegproducten - allemaal op uw mobiele telefoon!

Aanbevolen QR-codelezer

Heeft u geen QR-codescanner? Ga op uw smartphone naar de app store en zoek naar 'QR-code' in het onderdeel 'gratis apps' om een scanner te downloaden.

x

x

Loading..