Garanties

Kwaliteit en betrouwbaarheid ondersteund door ESAB

Bij ESAB is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Uw ESAB product wordt ondersteund door een van de meest uitgebreide garantieprogramma's uit de sector. U kunt erop vertrouwen dat u met de aankoop van een ESAB product voor de beste kwaliteit gekozen hebt, ondersteund door de beste klantenservice die er is.

Een garantie die uitstekende producten zelfs nog beter maakt

De garantie van ESAB maakt haar uitstekende producten nog beter en biedt u de extra gemoedsrust dat onze toonaangevende producten aan uw verwachtingen zullen voldoen.

U ontvangt onze driejarige garantie op onderdelen en arbeid standaard op alle handmatige ESAB lasstroombronnen, handmatige plasmasnijmachines en draadaanvoereenheden die in heel Europa worden verkocht.

De garantie geldt zowel voor onderdelen als voor arbeid. ESAB garandeert onderdelen of componenten, die door materiaal- of fabricagefouten niet naar behoren werken en die onder normale bedrijfsomstandigheden zijn gebruikt, gedurende drie jaar kosteloos zullen worden gerepareerd of vervangen.

Meer informatie over onze garantietermijnen en ons garantiebeleid.

Het meest uitgebreide netwerk van geautoriseerde servicecentra in Europa

Met ESAB is vakkundige, hoogwaardige ondersteuning altijd bij u in de buurt.

De garantie van ESAB wordt verleend door een toonaangevend netwerk van geautoriseerde servicecentra over heel Europa. Onze servicecentra bieden professionele reparatie-, onderhoud- en validatiediensten voor ESAB apparatuur.

Als u uw product registreert, krijgt u meer

ESAB biedt een zorgeloze garantieondersteuning - het enige wat u nodig hebt, is het serienummer van het product en de datum van aankoop. ESAB's standaard driejarige garantie gaat in op het moment van aankoop van uw ESAB-product en is niet afhankelijk van registratie of garantecertificaten. Maar u krijgt meer als u uw product registreert.

Vul de garantieregistratie in en u ontvangt automatisch het meest recente nieuws over producten en updates, inclusief informatie over upgrades. Uw product registreren helpt ons tevens om een snellere, efficiëntere technische ondersteuning te bieden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ESAB.

x

x

Loading..