Vorige
Volgende

Enter Savage Mode
met de Savage A40.

Geïnspireerd op onze best verkochte Sentinel™ A50-lashelm, biedt dit radicale design een helderder zichtveld en betere kleurdefinitie. De Savage A40-automatische lashelm voor het lassen ontketent een nieuwe wereld van las- en snijprestaties, zowel voor incidentele als professionele gebruikers.

Bestel de Savage A40


Uitzonderlijk comfort.

De lichtgewicht helmschaal van de Savage A40 wordt geleverd met een geheel nieuwe, verstelbare hoofdband voor uitzonderlijk comfort en betere bescherming tegen hitte, vonken en spatten, ongeacht de toepassing.

Uitzonderlijk comfort.

Waanzinnige optische prestaties.

We hebben de Savage A40 uitgerust met een 100 x 50 mm zichtveld voor een breder beeld en beter ruimtelijk zicht De lens met optische klasse 1/1/1/2 beschikt over onze ultraheldere true-colour-technologie voor een helderder zicht op het lasbad . Het resultaat? Een groter en beter beeld

Waanzinnige optische prestaties.

Extreme technologie.

Met de Savage A40 hebt u de instellingen voor gevoeligheid en vertraging volledig onder controle. Pas de gevoeligheid aan voor TIG-lassen met lage stroomsterkte voor een betere reactie op de lasboog, of stel de vertraging fijner af om in te stellen hoe lang de lens donker blijft nadat de lasboog is gestopt. De vier lichtsensoren van de Savage A40 zorgen voor automatische respons van het lasfilter, vooral als in een afwijkende positie moet worden gewerkt.

Extreme technologie.

Geweldige externe functies.

Net als de Sentinel wordt de Savage A40 geleverd met een extern geactiveerde slijpmodus voor superieur gemak. Daarnaast kunt u met de DIN 9-13-instelknop gemakkelijk tinten veranderen, zelfs met zware handschoenen aan.

Geweldige externe functies.

Ontketen uw Inner
Welding Savage.

Verbeter uw prestaties en bestel vandaag
al de nieuwe Savage A40-lashelm.

x

Informeer u over de

E-mail adres
Telefoonnummer
x
x

x

Loading..