Vorige
Volgende

Kom Los Van De Standaard
Met De Rogue Et Tig.

De dagen van middelmatigheid op instapniveau zijn voorbij. Met zijn onconventionele functies, ongekende prestaties en een geheel nieuw industrieel ontwerp luidt Rogue een nieuw tijdperk van lasvermogen in dat je zal dwingen alles opnieuw te herzien wat je van een draagbare MMA- of TIG-machine voor deze prijs verwacht. Ready to go Rogue?

Zoek een dealer


De next-level technologie van Rogue zorgt voor nauwkeurige, professionele en consistente controle, soepele en stabiele prestaties, elke keer weer opnieuw. De ES-MMA modellen zorgen voor weinig spatten voor alle soorten elektroden en lasposities, en zijn voorzien van instelbare Hot-Start en Arc-Force, zodat je de inbranding kunt verhogen en voorkomen dat elektroden blijven kleven. De ET-TIG modellen zijn voorzien van HF TIG-start en geavanceerde parameters, waaronder pre-flow, startstroom, kraterstroom en post-flow. Nooit eerder leverde een lasapparaat op instapniveau zulke hoogwaardige prestaties.


Gooi je vooroordelen over lasapparaten in deze klasse overboord – de kracht van Rogue kan gemakkelijk op tegen machines die twee keer zo duur zijn. De Power Factor Control (PFC) -technologie zorgt voor een zeer efficiënte en stabiele boog die bestand is tegen stroomfluctuaties. Rogue werkt op 115 V of 230 V (Rogue PRO) met flexibele automatische ingangsspanningscompensatie, waardoor hij ideaal is voor zowel netwerk- als generatorvermogen. Met een inschakelduur tot 25% bij 200 A heeft Rogue de kracht om ook klussen op dikkere materialen met gemak te klaren.


Geen enkele andere machine in deze prijsklasse komt in de buurt van de kracht van Rogue. De robuuste en stijve behuizing van glasvezel is speciaal gebouwd om impact na impact te weerstaan, zowel in de werkplaats als in het veld. Zoals elke machine van ESAB wordt Rogue geleverd met onze toonaangevende garantie van drie jaar voor een onovertroffen gemoedsrust. Vaarwel, goedkoop geconstrueerde lasapparaten.


Dankzij zijn compacte en lichtgewicht design is de Rogue gemakkelijk van klus naar klus te vervoeren. Hij weegt slechts 6,8 kg, 8,2 kg of 8,7 kg, afhankelijk van het model, en door het stevige handvat en de meegeleverde schouderriem is het comfortabeler dan ooit om hem waar je maar wilt mee naar toe te nemen. Bovendien zorgen de stabiele boogprestaties ervoor dat je lange verlengkabels kunt gebruiken om zelfs op de meest afgelegen locaties te werken zonder dat de laskwaliteit wordt beïnvloed. Met zijn duurzame en weerbestendige behuizing en IP23S-classificatie is Rogue de definitie van een draagbaar werkpaard.


Rogue is op test locaties over de hele wereld getest om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan de wereldwijde prestatie- en bruikbaarheidsnormen. Het eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel bevat een groot, nauwkeurig digitaal scherm dat zelfs tot op 25 meter afstand gemakkelijk kan worden afgelezen. Met de optionele afstandsbediening op de Rogue PRO kun je de stroomsterkte aanpassen zonder dat je terug hoeft te gaan naar de machine. Met het ET-TIG model bedien je de machine eenvoudig vanaf de TIG-toorts, het voetpedaal of de handcontroller. Waar je ook werkt, Rogue doet het gewoon. Go Rogue!


x

Informeer u over de

E-mail adres
Telefoonnummer
x

x

Loading..