Vorige
Volgende

Breek los van standaard-MMA
met de Rogue

De dagen van middelmatig op instapniveau zijn voorbij. Met zijn onconventionele functies, ongekende prestaties en een geheel nieuw industrieel ontwerp luidt Rogue een nieuw tijdperk van MMA-lassen in dat je zal dwingen alles opnieuw te herzien wat je van een draagbare MMA-machine voor deze prijs verwacht. Ready to go Rogue?

Zoek een dealer


De next-level technologie van Rogue zorgt voor nauwkeurige, professionele en constante controle voor een rustige, stabiele lasboog en een laag spatniveau bij alle soorten MMA-elektroden en lasposities. De instelbare hot start functie maakt zelfs met de moeilijkste elektroden het opstarten van je boog tot een fluitje van een cent. Dankzij de instelbare arc force kun je de penetratie vergroten en voorkomen dat elektroden blijven kleven. Nooit eerder kon een beginnende lasser zulke hoogwaardige prestaties bereiken.


Gooi je vooroordelen over lasapparaten in deze klasse maar overboord. De kracht van Rogue kan gemakkelijk op tegen machines die twee keer zo duur zijn. De Power Factor Control (PFC) -technologie (Rogue PRO) op de Pro versie zorgt voor een zeer efficiënte en stabiele boog die bestand is tegen netspannings schommelingen. Rogue werkt op 115 V of 230 V (Rogue PRO) met flexibele automatische ingangsspanningscompensatie, waardoor hij ideaal is voor zowel netspanning als aangesloten op een generator. Met een inschakelduur tot 25% bij 200 A heeft Rogue de kracht om ook klussen op dikkere


Er is geen andere machine van deze prijs die in de buurt komt van de kracht van Rogue. De robuuste en met glasvezel versterkte behuizing is speciaal gebouwd om impact na impact te weerstaan, of dit nu in de werkplaats is of in het veld. Rogue is duurzaam en weerbestendig en IP23S-geclassificeerd voor gebruik in veeleisende buitentoepassingen. Zoals elke machine van ESAB wordt Rogue geleverd met onze toonaangevende garantie van drie jaar voor onovertroffen gemoedsrust. Vaarwel, goedkoop geconstrueerde lasapparaten.


Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp van Rogue is hij gemakkelijk van klus naar klus te vervoeren. Hij weegt slechts 6,8 kg of 8,2 kg, afhankelijk van het model, en door het stevige handvat en de meegeleverde schouderriem is het comfortabeler dan ooit om hem waar je maar wilt mee naar toe te nemen. Bovendien zorgen de stabiele boogprestaties ervoor dat je lange verlengkabels kunt gebruiken om zelfs op de meest afgelegen locaties te werken zonder dat de laskwaliteit (Rogue PRO) wordt beïnvloed. Dit is de definitie van een draagbaar werkpaard.


Rogue is getest op locaties over de hele wereld om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan de wereldwijde prestatie- en bruikbaarheidsnormen. Het eenvoudig te gebruiken bedienpaneel bevat een groot, nauwkeurig digitaal display dat tot op 25 meter afstand gemakkelijk kan worden afgelezen. Met de optionele afstandsbediening op de Pro (Rogue PRO) kun je de huidige instellingen aanpassen zonder dat je terug hoeft te gaan naar de machine. Waar je ook werkt, Rogue last gewoon goed.


x

Informeer u over de

E-mail adres
Telefoonnummer
x

x

Loading..