Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB GAAT IN ZEE MET VSE TECHNOLOGIES ALS EERSTE OFFICIËLE VERHUURPARTNER VOOR LASAPPARATUUR IN EUROPA

28/augustus/2018

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, heeft VSE Technologies aangesteld als haar eerste officiële verhuurpartner in Europa. Klanten in de Benelux hebben hierdoor een eenvoudige en kosteneffectieve toegang tot de modernste lasapparatuur. Naar verwachting zal het verhuurmodel binnenkort worden uitgerold naar andere locaties in Europa.

Of klanten nu een handlasmachine voor slechts een week nodig hebben of een geautomatiseerd lassysteem voor meerdere maanden ; het is nu mogelijk om alles bij VSE te huren, zonder de noodzaak van deze  aan te schaffen. Bovendien levert VSE ook de nodige verbruiksartikelen zoals lasdraad en elektroden, zodat klanten voor hun lasbehoeften voor de korte en middellange termijn van een one-stop-shop kunnen profiteren. Ten tijde van de lancering biedt VSE een aantal standaard handlasapparaten voor MIG-, TIG- en elektrodelassen evenals een reeks automatiseringssystemen en speciale producten zoals zelfuitlijnende rolstellingen, buislasapparaten en een selectie van laskoppen (compact, lange hals en smalle opening).

Als aanvulling op de lasapparatuur en verbruiksartikelen heeft VSE een uitgebreid ondersteuningsaanbod op het gebied van onderhoud, reparaties, onderhoudscontracten (ter plaatse of op locatie), kalibratie, veiligheidsinspecties, GPS-tracking, ESAB WeldCloud-procesbewaking en een verhuurapp. Indien nodig verzorgt VSE ook levering en installatie.

De lasapparaten van ESAB beschikken over de nieuwste technologieën, zijn eenvoudig in gebruik, veelzijdig, robuust en betrouwbaar - en dat maakt ze perfect voor de verhuurmarkt. Klanten van ESAB vragen in toenemende mate naar verhuur van apparatuur, omdat dit een aantal voordelen biedt ten opzichte van aanschaf. Bedrijven die slechts af en toe hoeven te lassen, kunnen nu bijvoorbeeld apparatuur huren wanneer dat nodig is, in plaats van werkkapitaal te besteden aan apparatuur die een groot deel van de tijd inactief is en kostbare ruimte in beslag neemt. Bedrijven genieten van de vrijheid om werk aan te bieden in de wetenschap dat ze, als ze het contract winnen, snel over de benodigde apparatuur beschikken, zonder vooraf een zware investering te hoeven doen. Bovendien kunnen ze profiteren van de nieuwste en optimale technologieën voor elk project . Als alternatief zouden ze een lasapparaat zouden moeten aanschaffen dat perfect is voor één contract maar misschien niet optimaal voor latere contracten.

Jörg Maas, Integrator Key Account Manager Europe voor ESAB AB, die de partnerschapsovereenkomst met VSE ondertekende, verklaart: "Wij denken dat VSE Technologies de ideale partner is om ESAB-lasapparatuur aan te bieden in de snelgroeiende verhuurmarkt in de Benelux. VSE beschikt over de vaardigheden en ervaring om haar klanten te ondersteunen. ESAB zal VSE voorzien van de technische en commerciële back-up waardoor deze nieuwe samenwerking een succes wordt - zo zullen we bijvoorbeeld de verhuursamenwerking via onze website en op handelsbeurzen promoten."

VSE Technologies, voegt toe: "De komende vijf jaar zullen we € 8 miljoen investeren in onze vloot van ESAB-verhuurapparatuur, zodat we bedrijven alle lasmogelijkheden kunnen bieden die aan hun vereisten voldoen. De combinatie van ESAB-lasapparaten en verbruiksartikelen, samen met de hoge standaard van klantenservice en ondersteuning waar VSE bekend om staat, zal zeker aanslaan. We kijken er erg naar uit om met ESAB samen te werken om de verhuurmarkt van lasapparatuur verder te ontwikkelen."

ESAB is een erkende marktleider in het segment van las- en snijmachines. Over het hele gamma van jarenlang in de praktijk bewezen las- en snijprocessen tot revolutionaire nieuwe technologieën voor gemechaniseerd snijden en procesautomatisering, bieden de toevoegmetalen, apparatuur, machines en accessoires van ESAB oplossingen die klanten over de hele wereld waarderen. Ga voor meer informatie naar www.esab.com of bel 0800 389 3152.


x
x

x

Loading..