Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB OK Flux 10.62 (geavanceerde slaklossing) helpt de productiviteit te

15/December/2017

ESAB Welding and Cutting heeft de OK Flux 10.62 (Advanced Slag Release) geïntroduceerd voor onderpoeder lassen (SAW). Vergeleken met veel andere hoogbasische fluxen op de markt biedt de verbeterde OK Flux 10.62 (Advanced Slag Release) een betere slaklossing voor enkel- en meerdraadse SAW-processen, alsmede een beter recyclebaarheid vanwege zijn hoge korrelsterkte.

"OK Flux 10.62 (Advanced Slag Release) is een neutraal, geagglomereerd poeder met hoge basiciteit dat speciaal geschikt is voor narrow gap-lassen, vanwege zijn goede slaklossing en mooie flankaanvloeiing", zegt Martin Gehring, ESAB Global Product Line Manager - Mild and Low-alloyed SAW. "compact blijvende slak maakt hogere stromen mogelijk in narrow gap-naden. Dat betekent een verhoogde neersmelt en dientengevolge een hogere productiviteit." Bovendien, als gevolg van zijn hoge korrelsterkte, heeft het laspoeder een meer constante korrelverdeling na meerdere recyclingcycli, en dit over lange recyclingafstanden of onder hogere luchtdruk. Dit verhoogt de consistentie van het product en dientengevolge de kwaliteit van de lasnaad. Verder stelt dit gebruikers in staat om langere intervallen aan te houden voor het bijvullen van de fluxcontainer.

OK Flux 10.62 (Advanced Slag Release) kan worden gebruikt voor stuik- en hoeklassen en werkt net zo goed op DC- als op AC-stroom. Omdat er geen toevoeging aan legerenselementen plaatsvindt, is dit perfect voor meerlaagslassen van onbeperkte plaatdiktes. OK Flux 10.62 (Advanced Slag Release) wordt gebruikt voor laswerk in meerdere runs van materialen met grote dikte, wanneer er hoge eisen worden gesteld aan lagetemperatuurbestendigheid, sterkte en CTOD (crack tip opening displacement, scheurtipopeningsverplaatsing). Veel offshore-constructies, boorplatformen en platformen worden gelast met OK Flux 10.62 (Advanced Slag Release), alsmede alle typen drukvaten, waaronder degene voor nucleaire toepassingen.

Andere toepassingen omvatten staalsoorten voor de scheepsbouw tot en met EH69 met verschillende draden en certificeringen alsmede op buizen die worden gelast in meerdere runs, bijv. voor speciale toepassingen bij lage temperaturen, of op staalsoorten met hoge sterkte, constructiestaal en fijnkorrelige staalsoorten, met inbegrip van in de civiele bouw- en transportindustrieën.

Wanneer deze in een BlockPac™ (beschermd tegen vocht) -verpakking worden geleverd, is het niet nodig om het poeder voor gebruik op locatie opnieuw te drogen, omdat de verpakking de flux beschermt tegen vochtopname tijdens transport en opslag.

ESAB Welding & Cutting Products is een marktleider binnen de las- en snij-industrie. Over het hele scala van jarenlang in de praktijk bewezen las- en snijprocessen tot revolutionaire nieuwe technologieën voor gemechaniseerd snijden en procesautomatisering bieden de toevoegmetalen, apparatuur, machines en accessoires van ESAB oplossingen die klanten over de hele wereld waarderen.

OK Flux 10.62
ESAB’s OK Flux 10.62 is speciaal geschikt voor narrow gap-lassen, vanwege zijn goede slaklossing en mooi randaanvloeiing, zoals hier wordt getoond.
x
x

x

Loading..