NIEUWE LAS- EN SNIJ-UITRUSTING VAN ESAB NU VERKRIJGBAAR  VIA FULL-SERVICE VERHUURPARTNERS IN HEEL EUROPA

19/oktober/2021

Om bouwbedrijven, leveranciers en anderen onmiddellijk toegang te geven tot metaalbewerkingsapparatuur, is ESAB een partnerschap aangegaan met verhuurbedrijven in heel Europa. De eerste verhuurpartners zijn te vinden in Frankrijk, Nederland, Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. De ESAB-apparatuur die voor verhuur beschikbaar is, omvat een reeks van ESAB’s meest innovatieve apparatuur met uitgangen voor MMA, TIG, MIG/MAG, gevulde draad, multi-proces lassen, gutsen en handmatig plasmasnijden.

Of klanten nu een lasmachine voor een week nodig hebben of voor meerdere maanden, nu is het mogelijk om alles bij één verhuurpartner te huren, zonder dat er apparatuur aangeschaft en werkkapitaal ingezet moet worden.
ESAB-partners kunnen ook de nodige toevoegmetalen, toortsen, PBM’s en accessoires leveren, zodat klanten bij één leverancier terecht kunnen voor hun lasbehoeften op korte en middellange termijn.


Voordelen van huren

De ESAB-apparatuur in de verhuurvloot omvat enkele van de meest compacte, draagbare, krachtige, productieve en energie-efficiënte las- en snijstroombronnen in de branche. Als eindgebruikers weten dat ze snel toegang hebben tot de allernieuwste apparatuur, kunnen zij offertes uitschrijven voor meer werk. Halen ze de opdracht binnen, dan hoeven ze geen zware initiële investering te doen om voor elk project de optimale technologie te gebruiken, terwijl zij anders misschien een lasmachine zouden moeten aanschaffen die perfect is voor één opdracht, maar niet optimaal voor latere opdrachten.

Het huren van apparatuur is vaak financieel zinvol omdat klanten betalen voor het daadwerkelijke gebruik en niet voor het eigendom van de apparatuur. Huren minimaliseert zowel de onderhouds- en reparatiekosten als verlaagde omzet door stilstand, omdat het de verantwoording is van verhuurbedrijven om de apparatuur in goede staat te houden.

Verhuurpakketten

De ESAB-apparatuur in de vloot omvat de nieuwste technologieën. Ook kunnen pakketten worden aangepast aan specifieke taakvereisten. Een greep uit de producten die voor verhuur beschikbaar zijn:
  • Renegade ES300i, een inverter-gebaseerde MMA-/TIG-machine die uitzonderlijke kracht biedt in een compact formaat. Ontwikkeld voor in het veld met een gewicht van 13,61 kg bij afmetingen van 320 x 198 x 460 mm. Produceert een maximaal vermogen van 300 A bij een bedrijfscyclus van 40%. De makkelijk vast te pakken grepen aan de voor-, achter- en bovenkant bieden de operator maximale flexibiliteit om de machine op te tillen. Gebruikers kunnen gemakkelijk obstakels passeren, trappen beklimmen, door mangaten gaan en de machine op stellingen tillen.

  • Renegade ET300iP, een met een Red Dot Award bekroonde inverter-gebaseerde lasmachine van 300 A met geavanceerde besturing voor MMA- en gepulseerd TIG-lassen, hoogfrequent (HF) of Lift TIG-boogstartopties. De Renegade-lasapparaten hebben een automatische ingangsspanningssensor en zijn geschikt voor 3-fasige hoofdstroom met breed bereik, terwijl ook een enkelfasige optie beschikbaar is.

  • Rebel EMP 215ic en Rebel EMP 320ic. Rebel is een echte multi-procesmachine voor MIG/MAG-, gevulde draad-, MMA- en TIG-lassen die kracht en mobiliteit combineren. Deze compacte en lichtgewicht systemen bieden proces- en locatieflexibiliteit in elke lasomgeving. De Rebel 215 heeft een MIG-/MAG-vermogen van 205 A bij een gebruikscyclus van 25% en weegt 18,2 kg. De industriële De Rebel 320 heeft een MIG-/MAG-vermogen van 320 A bij een gebruikscyclus van 40%, verwerkt draden van 1,2 mm en weegt 31,4 kg.

  • De Warrior 400i CC/CV is een multi-proces inverter (MMA, Live TIG, MIG/MAG, gevulde draad en gutsen) en is speciaal ontworpen voor zware toepassingen waarbij maximaal 400 A nodig is. Hij wordt gebruikt voor toepassingen die een hoge productiviteit en betrouwbaarheid vereisen in de civiele bouw, scheepsbouw, fabricage van constructiestaal en algemene industriële fabricage en reparatie. Voor lasdraadtoepassingen kan de Cutmaster worden gecombineerd met de Robust Feed Pro, een draagbare en duurzame draadaanvoereenheid die bekroond werd met de Red Dot Award voor uitstekende prestaties in de werkplaats en in het veld met massieve en gevulde lasdraden.

  • Cutmaster 40 en Cutmaster 60i, handbediende plasmasystemen met de hoogste vermogen-gewichtsverhouding in hun klasse. Gebruikers kiezen voor plasmasystemen wanneer zij hun productiviteit willen verbeteren ten opzichte van autogeen of mechanisch snijden. Cutmaster 60i biedt een aanbevolen snijcapaciteit van 20 mm en een maximale doorsnijcapaciteit van 38 mm, terwijlCutmaster 40 slechts 10 kg weegt en een snijcapaciteit heeft van 12 mm en een doorsnijcapaciteit van 16 mm.Bij ESAB werken we eraan om de toekomst van lassen en snijden vorm te geven. Wij bieden fabrikanten het breedste scala van producten aan in onze toonaangevende reeks merken met de nieuwste technologieën om vrijwel elke industriële uitdaging aan te gaan. Vervolgens ondersteunen wij dit met onze kennis, ervaring en passie om fabrikanten te helpen productiever te zijn dan ooit tevoren. Ga voor meer informatie naar esab.com

rental homepage banner base(2)

 

ESAB is een partnerschap aangegaan met verhuurbedrijven in heel Europa om de meest innovatieve las- en snijapparatuur te huur aan te bieden.

 

 

 

x

x

Loading..