Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB Nieuws

ESAB introduceert accu-aangedreven GMAW tractoren voor gemechaniseerde MIG/MAG-lastoepassingen

7/December/2018

ESAB Welding & Cutting heeft een volledig pakket van gemechaniseerde GMAW-lassystemen geïntroduceerd, inclusief de Railtrac™ B42V (een op rails gemonteerde tractor met een nieuwe pendelunit, de Railtrac BV2000 (een op rails gemonteerde lastractor voor hardoplassen op rails), de Miggytrac™ B501 (compacte accu-aangedreven tractor) en de Miggytrac B5001 (compacte, programmeerbare tractor).

Lees er meer over


ESAB ontwerpt opnieuw de MXL-serie van MIG/MAG-toortsen voor verbeterde industriële prestaties

23/November/2018

ESAB Welding & Cutting Products introduceert zijn uitgebreide en verbeterde MXL-serie MIG/MAG-toortsen voor industriële toepassingen. ESAB verhoogde de inschakelduur van 35 naar 60% en biedt nu een volledig assortiment gas- en watergekoelde MXL-toortsen die zijn ontworpen voor toepassingen in de. lasindustrie Alle MXL-toortsen hebben een kogelgewricht en een steunveer die de flexibiliteit verbeteren en daarmee ook de spanning op de pols verminderen. Een nieuwe handgreep op de 341-, 411W- en 511W-modellen biedt nog meer comfort ,betere ergonomie en een zachtere grip.

Lees er meer over


ESAB verandert de naam van Sandvik Welding Consumables in Exaton™, een ESAB-merk

7/November/2018

Sandvik Welding Consumables is al meer dan 80 jaar een ontwikkelaar en fabrikant van wereldklasse van geavanceerde roestvrijstalen en nikkellastoevoegmaterialen voor veeleisende omgevingen.

Lees er meer over


ESAB GAAT IN ZEE MET VSE TECHNOLOGIES ALS EERSTE OFFICIËLE VERHUURPARTNER VOOR LASAPPARATUUR IN EUROPA

28/augustus/2018

ESAB GAAT IN ZEE MET VSE TECHNOLOGIES ALS EERSTE OFFICIËLE VERHUURPARTNER VOOR LASAPPARATUUR IN EUROPA

Lees er meer over


Nieuwe ESAB Rebel™ 3-fase lasapparatuur biedt onnavolgbare combinatie van vermogen, prestatie en mobiliteit

11/mei/2018

ESAB heeft zijn Rebel™ EMP 255ic en Rebel EMP 320ic multi-proces lasapparaat voor MIG/MAG, DC MMA en TIG lassen bekendgemaakt. Beide machines wegen 31,4 kg. en gebruiken 400 V +-10% 3-fase stroomvoorziening.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..