ESAB Nieuws

NIEUWE LAS- EN SNIJ-UITRUSTING VAN ESAB NU VERKRIJGBAAR VIA FULL-SERVICE VERHUURPARTNERS IN HEEL EUROPA

19/oktober/2021

Om bouwbedrijven, leveranciers en anderen onmiddellijk toegang te geven tot metaalbewerkingsapparatuur, is ESAB een partnerschap aangegaan met verhuurbedrijven in heel Europa. De eerste verhuurpartners zijn te vinden in Frankrijk, Nederland, Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. De ESAB-apparatuur die voor verhuur beschikbaar is, omvat een reeks van ESAB’s meest innovatieve apparatuur met uitgangen voor MMA, TIG, MIG/MAG, gevulde draad, multi-proces lassen, gutsen en handmatig plasmasnijden.

Lees er meer over


ROBUUSTE DRAADAANVOERUNIT U82 BIEDT ONGEËVENAARDE COMBINATIEVAN GEAVANCEERDE PROCESBESTURING EN EXTREME DUURZAAMHEID

24/September/2021

Robust Feed biedt ook Red Dot Award-bekroonde ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. ESAB heeft de Robust Feed U82-draadaanvoerunit geïntroduceerd, die een volledige reeks geavanceerde procesbesturingsfuncties bevat waarmee gebruikers hun concurrentievermogen kunnen vergroten door een consistente laskwaliteit en een consistent lasuiterlijk. Bovendien worden door de langere bedrijfstijd vaardigheidsproblemen aangepakt, de productiviteit verbeterd en de bedrijfskosten verlaagd. De aanvoerunit is geschikt voor draadspoelen van 200 en 300 mm en is ontwikkeld voor de Aristo® 500ix en Aristo Mig 4004i Pulse-stroombronnen van ESAB voor MIG-/MAG-lassen, gepulseerde MIG, gevulde draad en TIG-lassen, evenals koolstofbooggutsen.

Lees er meer over


ESAB IS ENIGE LEVERANCIER VAN LASAPPARATUUR VOOR DE NETFLIX-SERIE METAL SHOP MASTERS

9/September/2021

ESAB is er trots op de enige leverancier te zijn van lasapparatuur voor Seizoen 1 van Metal Shop Masters, een nieuwe Netflix-realityserie die wereldwijd op vrijdag 10 september 2021 wordt uitgezonden. De serie laat zeven deelnemers zien, vijf mannen en twee vrouwen, die het in een afvalrace tegen elkaar opnemen in montage-uitdagingen.

Lees er meer over


ESAB INTRODUCEERT 600- EN 800 AMP-OPTIES VOOR iSERIES VAN GEAUTOMATISEERDE PLASMASYSTEMEN MET HOGE PRECISIE

8/September/2021

Gebruikers kunnen nu twee iSeries-stroombronnen ‘parallel schakelen’ om non-ferrometalen tot 160 mm te snijden. Het systeem biedt de flexibiliteit om twee units samen te gebruiken of ze onafhankelijk van elkaar te bedienen. Voor een hogere productiviteit bij geautomatiseerdplasmasnijden introduceert ESAB verbeterde versies vanhaar 200-, 300- en 400 Amp-iSeries plasmabronnen methoge precisie om het snijvermogen te verdubbelen totrespectievelijk 400, 600 of 800 Amp. De nieuwe optie, standaard op iSeries-systemen die na 1maart 2021 zijn geproduceerd, vereist het gebruik vanbijpassende verbruiksartikelen, een kabelaansluitkit enbijbehorende software voor de controller.

Lees er meer over


ESAB BREIDT HAAR FAMILIE VAN TOEVOEGMETALEN VOOR LNG-TOEPASSINGEN UIT EN LANCEERT SHIELD-BRIGHT GEVULDE DRAAD VOOR 9% NIKKELSTAAL

1/September/2021

ESAB heeft Shield-Bright NiCrMo-3 geïntroduceerd, een elektrode van het 625-type voor handmatig lassen, en een gevulde draad voor het MAG lassen, van 9% nikkelstaal in de verticaal-opgaande (3G/PF) positie met gebruik van 75% argon/25% CO2-beschermgas.

Lees er meer over


x

x

Loading..