Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB Nieuws

ESAB INTRODUCEERT NIEUW ONTWERP VAN PSF MIG/MAG-TOORTSEN VOOR VERBETERDE INDUSTRIËLE PRESTATIES

10/oktober/2019

In de gemoderniseerde PSF-serie van MIG/MAG-TOORTSEN van ESAB Welding & Cutting Products vindt u nu ook de nieuwe PSF 520W watergekoelde toorts. Deze heeft een 500A 100%-bedrijfscyclus met zowel menggas als CO2, voor veeleisende klussen met draden tot een diameter van 1,6 mm.

Lees er meer over


DE VERSOTRAC EWT 1000-TRACTOR VAN ESAB HEEFT EEN MODULAIR ONTWERP DAT VOOR DRAAGBARE LASTOEPASSINGEN ZONDER GEREEDSCHAP KAN WORDEN GEMONTEERD

2/September/2019

ESAB Welding & Cutting Products heeft de Versotrac EWT 1000 geïntroduceerd, de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke tractor op de markt voor onderpoederlassen, MIG/MAG en koolstofgutsen.

Lees er meer over


ESAB LANCEERT METAALGEVULDE LASDRAAD MET ZEER LAAG DIFFUNDEERBAAR WATERSTOF VOOR HOOGWAARDIG STAAL

21/augustus/2019

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, lanceert Coreweld 69 LT H4, een metaalgevulde lasdraad voor hoogwaardig staal. Profiterend van een zeer laag diffundeerbaar waterstof, behaalt deze nieuwe draad een rekgrens van 690 MPa of hoger en een uitstekende sub-zero taaiheid van -60 °C.

Lees er meer over


DE VALUE ADDED ENGINEERING-SERVICE VAN ESAB HELPT KLANTEN HUN WINSTGEVENDHEID TE VERGROTEN ZONDER CONCESSIES TE DOEN AAN DE KWALITEIT

1/mei/2019

ESAB's Value Added Engineering (VAE) -service is een zeer effectieve manier voor productiebedrijven om de productiviteit van hun fabricageprocessen en dus hun winstgevendheid te verbeteren, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Klanten zien de voordelen van VAE en realiseren doorgaans een besparing in de orde van grootte van tienduizenden dollars/euro's per jaar en het VAE-team van ESAB kan klanten over de hele wereld helpen om de vruchten van deze bewezen aanpak te plukken.

Lees er meer over


ESAB VERBETERT MULTIFUNCTIONELE, TUBROD 15.13-LASDRAAD VOOR ALLE POSITIES

27/maart/2019

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, heeft twee verbeteringen aangebracht aan zijn universele en multifunctionele Tubrod 15.13-lasdraad: de Charpy-schokbestendigheid bij lage temperatuur is nu aanzienlijk beter en de draad is verkrijgbaar in een extra kleinere diameter van 1,0 mm.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..