Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB Nieuws

ESAB verbetert multifunctionele rutiel-gevulde FILARC PZ6113 lasdraad voor alle posities

21/februari/2019

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, heeft zijn multifunctionele, rutiel gevulde FILARC PZ6113 lasdraad voor alle posities opgewaardeerd. De subtiele maar aanzienlijke fine-tuning van het geheel heeft geresulteerd in een duidelijke verbetering in stevigheid en de draad is nu ook beschikbaar in een kleinere diameter voor gebruikers die dunnere platen willen lassen.

Lees er meer over


ESAB DIGITAL SOLUTIONS OPTIMALISEERT SNIJ- EN LASACTIVITEITEN

12/februari/2019

Om operators en producenten te helpen bij het voortdurend verbeteren van traceerbaarheid, documentatie, beheer van bedrijfsmiddelen, productiviteit en kwaliteit, introduceerde ESAB Welding & Cutting Products het ESAB Digital Solutions-platform.

Lees er meer over


ESAB introduceert accu-aangedreven GMAW tractoren voor gemechaniseerde MIG/MAG-lastoepassingen

7/December/2018

ESAB Welding & Cutting heeft een volledig pakket van gemechaniseerde GMAW-lassystemen geïntroduceerd, inclusief de Railtrac™ B42V (een op rails gemonteerde tractor met een nieuwe pendelunit, de Railtrac BV2000 (een op rails gemonteerde lastractor voor hardoplassen op rails), de Miggytrac™ B501 (compacte accu-aangedreven tractor) en de Miggytrac B5001 (compacte, programmeerbare tractor).

Lees er meer over


ESAB ontwerpt opnieuw de MXL-serie van MIG/MAG-toortsen voor verbeterde industriële prestaties

23/November/2018

ESAB Welding & Cutting Products introduceert zijn uitgebreide en verbeterde MXL-serie MIG/MAG-toortsen voor industriële toepassingen. ESAB verhoogde de inschakelduur van 35 naar 60% en biedt nu een volledig assortiment gas- en watergekoelde MXL-toortsen die zijn ontworpen voor toepassingen in de. lasindustrie Alle MXL-toortsen hebben een kogelgewricht en een steunveer die de flexibiliteit verbeteren en daarmee ook de spanning op de pols verminderen. Een nieuwe handgreep op de 341-, 411W- en 511W-modellen biedt nog meer comfort ,betere ergonomie en een zachtere grip.

Lees er meer over


ESAB verandert de naam van Sandvik Welding Consumables in Exaton™, een ESAB-merk

7/November/2018

Sandvik Welding Consumables is al meer dan 80 jaar een ontwikkelaar en fabrikant van wereldklasse van geavanceerde roestvrijstalen en nikkellastoevoegmaterialen voor veeleisende omgevingen.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..