Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB onthult F&G-assortiment lashelmen voor unieke, betaalbare oplossingen bij las- en slijptoepassingen

23/maart/2018

ESAB Welding & Cutting Products heeft haar F&G-assortiment lashelmen onthuld, de F20, G30, G40 en G50, die met hun opklapbare vizieren op unieke wijze bescherming bieden bij las-, snij- en slijptoepassingen. Met de eenvoud en het hoge beschermingsniveau van de F20, de veelzijdigheid van de G30 en de grote binnenvizieren van de G40 en de G50, is het F&G-assortiment lashelmen ESAB's meest veelzijdige las- en slijphelmoplossing. Alle modellen worden geleverd met een Air-optie voor een optioneel ESAB PAPR-systeem (Powered Air Purifying Respirator = elektrische luchtzuivering). 

De F20 is een helm met vast vizier waarvan het lichtgewicht omhulsel en comfortabele hoofddeksel de basis vormt voor de F&G-lijn. De F20 is voorzien van een 10-kleuren vizier van mineraal glas om te lassen en is verkrijgbaar in zichtveldopties van 60 x 110 mm of 90 x 110 mm. Een beschermend plastic vizier biedt gezichtsbescherming als het vizier opengeklapt is. 

De G30-helmen van ESAB zijn geschikt voor zowel lassen als slijpen. De G30 is voorzien van een groot binnenvizier (155 x 170 mm) en een opklapbaar buitenvizier zodat de gebruiker vizieren kan combineren en verschillende verduisteringsniveaus kan creëren. 

"We bieden een aantal verschillende verduisteringsniveaus voor opklapbare en binnenvizieren, die ook kunnen worden gewijzigd, zodat gebruikers hun eigen verduisteringsniveauverduisteringsniveau kunnen regelen", zegt Guy Shelverton, Global Product Manager van ESAB. "Het binnenvizier heeft verduisteringsniveauverduisteringsniveaus helder, 2, 3 en 5, met verduisteringsniveaus 5, 8 en 10 voor het buitenste vizier." 

Zo kunnen gebruikers voor het schakelen tussen plasmasnijden en lassen een binnenverduisteringsniveau van 5 en een buitenverduisteringsniveau van 5 selecteren voor een gecombineerd verduisteringsniveau van 10. Bij lassen en slijpen wordt het met een opklapbaar buitenvizier met verduisteringsniveau 10 en een helder binnenvizier eenvoudig om te lassen, het vizier omhoog te klappen en met het heldere vizier te slijpen. Bovendien komt het buitenvizier niet naar beneden om het binnenvizier volledig te bedekken, waardoor een klein zichtveld voor het plaatsen van de las mogelijk is. Als de las eenmaal is opgezet, is slechts een kleine kanteling van het hoofd nodig om op het gecombineerde verduisteringsniveau te lassen.  

De G40 en G50 bevatten een groot, helder binnenvizier. De G40 is voorzien van gefixeerd mineraal glas met 10 verduisteringsniveaus in het opklapbare vizier met zichtveldopties van 60 x 110 mm of 90 x 110 mm. De G50 heeft een automatisch verduisterend filter (ADF) van 97 x 47 mm op zonne-energie in het opklapbare vizier dat zich aanpast tussen verduisteringsniveaus 9 tot 13. 

"Dit zijn zeer robuuste en sterke helmen die aan alle geldende veiligheidsnormen voldoen of deze overtreffen", zegt Shelverton. "Ze zijn ontworpen voor gebruik in zware lasomgevingen waar gelast, gesneden en geslepen wordt. Ze zijn perfect voor dit soort veelzijdigheid en bieden gebruikers een betaalbare optie als niet veel geld hoeft worden uitgegeven aan een basislashelm." 

ESAB Welding & Cutting Products is een marktleider binnen de las- en snij-industrie. Over het hele gamma van jarenlang in de praktijk bewezen las- en snijprocessen tot revolutionaire nieuwe technologieën voor gemechaniseerd snijden en procesautomatisering bieden de toevoegmaterialen, apparatuur, machines en accessoires van ESAB oplossingen die klanten over de hele wereld waarderen.

F&G-Helme

Het F&G-assortiment lashelmen van ESAB is met de opklapbare vizieren, meerdere verduisteringsniveaus en de passieve of automatische verduisterende filtertechnologie, uniek ontworpen voor alle las-, snij- en slijptoepassingen.

x
x

x

Loading..