VRIJUIT ADEMEN: NIEUWE ESAB PAPR ZORGT VOOR DAADKRACHTIGE BESCHERMING

20/maart/2019

Een ESAB overdruk-lashelm in combinatie met het nieuwe ESAB PAPR-systeem (Powered Air Purifying Respirator) biedt een daadkrachtige bescherming tegen lasrook en stof bij het lassen, gutsen en slijpen.

Het ESAB PAPR-systeem is uitgerust met een P3-filter en een voorfilter om kleinere deeltjes weg te houden, en de nieuwste regeltechnologie waardoor de gebruiker de luchtstroom tussen 170 en 220 l/min kan instellen om deze aan de omgeving en situatie aan te passen. Als extra veiligheidsmaatregel hebben we optische en akoestische alarmen toegevoegd om de gebruiker te waarschuwen als een filter verstopt raakt of de accu bijna leeg is. Compatibele helmen zijn de SENTINEL™ A50 for Air, G30 Air, G40 Air, G50 Air en Warrior™ Tech Air.

Robuust en comfortabel voor alle zware lastoepassingen, toch weegt de ESAB PAPR slechts 1 kg. Het li-ion-accupakket biedt tot 8 uur gebruik met een luchtstroomsnelheid van 220l/min en met het LED-lampje kunnen gebruikers stromingssnelheden eenvoudig bekijken en instellen. Er is ook een LED-lampje voor het opladen van de accu. 

ESAB Welding & Cutting is een erkende marktleider in het segment van las- en snijmachines. Over het hele gamma van jarenlang in de praktijk bewezen las- en snijprocessen tot revolutionaire nieuwe technologieën voor gemechaniseerd snijden en procesautomatisering, bieden de toevoegmaterialen, apparatuur, machines en accessoires van ESAB oplossingen die klanten over de hele wereld waarderen. Bezoek voor verdere informatie esab.com.

ESAB Powered Air Purifying Respirator
x

x

Loading..