ESAB-nieuwsarchief

DE VALUE ADDED ENGINEERING-SERVICE VAN ESAB HELPT KLANTEN HUN WINSTGEVENDHEID TE VERGROTEN ZONDER CONCESSIES TE DOEN AAN DE KWALITEIT

1/mei/2019

ESAB's Value Added Engineering (VAE) -service is een zeer effectieve manier voor productiebedrijven om de productiviteit van hun fabricageprocessen en dus hun winstgevendheid te verbeteren, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Klanten zien de voordelen van VAE en realiseren doorgaans een besparing in de orde van grootte van tienduizenden dollars/euro's per jaar en het VAE-team van ESAB kan klanten over de hele wereld helpen om de vruchten van deze bewezen aanpak te plukken.

Lees er meer over


ESAB VERBETERT MULTIFUNCTIONELE, TUBROD 15.13-LASDRAAD VOOR ALLE POSITIES

27/maart/2019

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, heeft twee verbeteringen aangebracht aan zijn universele en multifunctionele Tubrod 15.13-lasdraad: de Charpy-schokbestendigheid bij lage temperatuur is nu aanzienlijk beter en de draad is verkrijgbaar in een extra kleinere diameter van 1,0 mm.

Lees er meer over


VRIJUIT ADEMEN: NIEUWE ESAB PAPR ZORGT VOOR DAADKRACHTIGE BESCHERMING

20/maart/2019

Een ESAB overdruk-lashelm in combinatie met het nieuwe ESAB PAPR-systeem (Powered Air Purifying Respirator) biedt een daadkrachtige bescherming tegen lasrook en stof bij het lassen, gutsen en slijpen.

Lees er meer over


ESAB verbetert multifunctionele rutiel-gevulde FILARC PZ6113 lasdraad voor alle posities

21/februari/2019

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, heeft zijn multifunctionele, rutiel gevulde FILARC PZ6113 lasdraad voor alle posities opgewaardeerd. De subtiele maar aanzienlijke fine-tuning van het geheel heeft geresulteerd in een duidelijke verbetering in stevigheid en de draad is nu ook beschikbaar in een kleinere diameter voor gebruikers die dunnere platen willen lassen.

Lees er meer over


ESAB DIGITAL SOLUTIONS OPTIMALISEERT SNIJ- EN LASACTIVITEITEN

12/februari/2019

Om operators en producenten te helpen bij het voortdurend verbeteren van traceerbaarheid, documentatie, beheer van bedrijfsmiddelen, productiviteit en kwaliteit, introduceerde ESAB Welding & Cutting Products het ESAB Digital Solutions-platform.

Lees er meer over


x

x

Loading..