Wanneer u met ESAB werkt, bouwt u met vertrouwen.

Geen twee sectoren of projecten zijn gelijk en daarom heeft u een partner nodig die uw unieke uitdagingen begrijpt. Alleen ESAB biedt complete las- en snijoplossingen voor de meest veeleisende sectoren. Van toevoegmaterialen tot een reeks digitale diensten zijn onze producten ontworpen en getest met maximale productiviteit als einddoel. Bovendien analyseren wij met onze ongeëvenaarde toepassingskennis en onze Value Added Engineering-aanpak uw productiegegevens en bevelen wij de optimale combinatie van producten aan.

ESAB-lasoplossingen zijn ontworpen om:

de productiviteit te verbeteren;

productiekosten te verlagen;

risico's te minimaliseren;

veiligheid en milieu te beschermen.

Pijpleidingen

ESAB's innovatieve producten voor onshore- en offshore-toepassingen ondersteunen u om gelijke tred te houden met de groeiende energiebehoeften in de wereld.

Meer weten Praat met de expert
LNG

Ontworpen voor cryogene toepassingen, zijn de ESG-oplossingen van ESAB ideaal voor 9% Ni-stalen tanks, LNG- en hervergassingsinstallaties.

Meer weten Praat met de expert
Opwekking van elektriciteit

ESAB is al lang een vertrouwde leverancier van lastoevoeg-legeringen en hoge productiviteitsapparatuur voor de stroomopwekkingsindustrie.

Praat met de expert
Wind

Van het snijden van platen tot montage en lassen, biedt ESAB turn-key oplossingen voor on- en offshore windmolenproductie.

Praat met de expert
Offshore

ESAB is ooit opgericht als een scheepsreparatiebedrijf. Meer dan 100 jaar later blijven wij betrokken bij de scheepsbouw- en offshore-markt.

Praat met de expert
Petrochemie

ESAB rust werelds meest innovatieve raffinaderijen en chemische verwerkingsfabrieken uit met hoogwaardige toevoegmaterialen, apparatuur en lasprocessen.

Meer weten Praat met de expert
Pipemills

Welk proces uw ook gebruikt in productie, ESAB biedt oplossingen voor interne en externe laskoppen, toevoegmaterialen, gieken, flux toevoerapparatuur en veel meer.

Praat met de expert
Staalconstructie

Vertrouw bij het uitbreiden van infrastructuren op de robuuste oplossingen van ESAB voor het bouwen van wolkenkrabbers, bruggen met een lange overspanning en andere megabouwprojecten.

Praat met de expert
Transportindustrie

De constructie en het onderhoud van zwaar transportmaterieel vereist materiaal en apparatuur die alleen ESAB kan leveren.

Meer weten Praat met de expert
Auto-industrie

ESAB biedt de automotive intelligente oplossingen om de laskwaliteit, productiviteit en connectiviteit te optimaliseren en te verbeteren.

Praat met de expert
Treinstellen

ESAB levert oplossingen om vanaf het snijden en de lasnaadvoorbereiding op onbewerkte platen tot alle geautomatiseerde en handmatige laswerkzaamheden de fabricage van treinstellen te stroomlijnen.

Praat met de expert
Scheepsbouw

ESAB biedt een verscheidenheid aan machines, benodigdheden en accessoires om te voldoen aan de unieke las- en snijbehoeften van de scheepsbouwindustrie.

Meer weten Praat met de expert
Ruimtevaart

In 1992 veranderde het Friction Stir Welding-proces van ESAB (FSW) de lucht- en ruimtevaart en die relatie is sindsdien alleen maar sterker geworden.

Praat met de expert
Reparatie en onderhoud

ESAB's oplossingen voor reparatie, onderhoud en hardoplassingen zijn cruciaal voor het herstellen van uw projecten en uw productiviteit.

Meer weten Praat met de expert
Staal service centrum

ESAB biedt eersteklas software- en hardwareoplossingen voor meer waarde tegen minder kosten per onderdeel in de sector.

Praat met de expert

Praat met de expert in uw sector

ESAB heeft complete oplossingen om uw activiteiten te verbeteren.

DE WERELDWIJDE LEIDER OP HET GEBIED VAN LAS- EN SNIJOPLOSSINGEN.


Bij ESAB gaan onze wortels als pioniers in lassen terug tot 1904. Vandaag blijven we in de frontlinie als het gaat om las- en snijtechnologie. Gedreven door onze betrokkenheid bij kwaliteit, milieu en veiligheid, is ons streven onze producten en processen te verbeteren om aan de steeds veranderende eisen van onze klanten te voldoen.

Nieuws uit de sector van ESAB, rechtstreeks aan u geleverd
Schrijf mij in!
x

Praat met de expert

Persoonlijke informatie

Extra informatie

x