Vorige
Volgende

Maximaliseer uw vermogen en bespaar op betrouwbare en betaalbare wijze energie.

De inverter-gebaseerde technologie van Fabricator zorgt voor een beter energierendement, een eenvoudigere bediening en beter algemeen nut. Het is een werkstation dat is ontworpen voor maximale mobiliteit in uw werkplaats, zodat uw volgende zware, industriële lasklus eenvoudiger wordt.

Lees Meer


Betrouwbare industriële prestaties.

Voor zwaar industriëel Mig/Mag, gevulde draad- en electrodetoepassingen, met een lasvermogen tot 500 A en 400 A bij een inschakelduur van 60%. De Fabricator heeft een IP23-behuizing, is geoptimaliseerd voor draaddiameters van 0,8 mm tot 1,6 mm, werkt met een reeks menggassen, en is leverbaar in watergekoelde of gasgekoelde uitvoering.

Betrouwbare industriële prestaties.

Indrukwekkend energierendement.

Meer energiebesparing door minder stroomverbruik. De hoogrendement-invertertechnologie van de Fabricator levert 87% energierendement, waardoor u jaarlijks € 600* of meer bespaart.

*Geschat voor twee 350 A-shifts bij een inschakelduur van 40%, vergeleken met standaard transformatortechnologie.

Indrukwekkend energierendement.

Gemakkelijk te gebruiken en af te stellen.

Eenvoudig te bedienen, bevat alleen de instellingen en functies die u nodig hebt om het lassen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Gebruikers kunnen deparameters op de draadaanvoereenheid aanpassen, en lasspatten zijn minimaal bij lage of hoge parameters.

Gemakkelijk te gebruiken en af te stellen.

Ontworpen voor stabiele mobiliteit.

De Fabricator is een volledig mobiel laswerkstation dat gemakkelijk rond stationaire werkstukken in uw werkplaats navigeert. Hij is uitgerust met grote, brede wielen, kraanveilige handgrepen, een gascilinderplateau met laag profiel en een kettingblokkeringsmechanisme, en twee kabelhouders.

Superieure algemene waarde.

Alle extra voordelen van invertertechnologie, maar met lagere bedrijfskosten in vergelijking met conventionele transformatorlasmachines.

Superieure algemene waarde.

x

Informeer u over de

E-mail adres
Telefoonnummer
x

x

Loading..