Vorige
Volgende

weldcloud

WeldCloudEen online softwareplatform dat lasstroomvoorzieningen verbindt en lasgegevens beheert om optimale productiviteit te garanderen.

 


x

WeldCloud by ESAB | Find strength in numbers

BEHEER UW LASWERKZAAMHEDEN ALS NOOIT TEVOREN.

WeldCloud is een veilig, robuust en schaalbaar managementplatform voor lasgegevens dat inzichten biedt voor het faciliteren van voortdurende verbetering van laswerkzaamheden door het doeltreffend bijhouden van belangrijke parameters voor elke geproduceerde lasnaad.

  • Stroomlijn het beheer van lasmiddelen
  • Documenteer het volledige lasproces
  • Volg de laskwaliteit in vrijwel realtime.

ESAB Digital Solutions - WeldCloud

KENMERKEN EN VOORDELEN VAN WELDCLOUD.

Productiviteit – Dankzij een gestage stroom van realtime-gegevens spoort u specifieke gebieden voor procesverbetering op.

Traceerbaarheid – Het platform kan gegevens ophalen van eerdere lassen en details verschaffen over hoe en wanneer ze werden gecreëerd.

Documentatie – WeldCloud kan automatisch gegevens over boogkenmerken, verbruiksartikelen, operators en meer documenteren en vastleggen.

Tweewegcommunicatie – WeldCloud is niet alleen in staat om instellingen (zoals een nieuwe lasparametersamenstelling) naar lasmachines door te sturen, maar kan ook gegevens daaruit verzamelen.

Waarschuwingsbeheer – Wanneer machines problemen hebben, stuurt WeldCloud automatisch waarschuwingen uit om u op de hoogte te houden.

Eenvoudige integratie – Met de WeldCloud Universal Connector maakt u verbinding met vrijwel elke stroombron.

Bruikbaarheid – Krijg vanaf elk webgebaseerd apparaat toegang tot WeldCloud's uitstekend ontworpen en eenvoudig te gebruiken responsieve interface.

Beveiliging – WeldCloud is een veilig, vergrendeld systeem dat ervoor zorgt dat uw gegevens volledig vertrouwelijk blijven.

Met de mobiele applicatie voor Android-apparaten scant u barcodes van draden, gassen, onderdeelnummers en operatorbadges, waardoor u nog meer gegevens aan uw lassessies kunt toevoegen. Bekijk nu de productiviteit per onderdeel, lastype, operator of vulmetaal.

 

ZET CUTCLOUD AAN HET WERK

Zet de eerste stap met WeldCloud en vul het onderstaande formulier in. Een ESAB-vertegenwoordiger neemt dan snel contact met u op om de details te bespreken.

* Verplicht veld

x

x

Loading..