Vorige
Volgende

WeldQAS

WeldQAS biedt de kracht van realtime-analyse van de laskwaliteit om op het moment van de las de kwaliteit van uw las te voorspellen. Dit extra niveau van kwaliteitsbewaking helpt de kosten tijdens het gehele productieproces te verminderen door fouten onmiddellijk te identificeren en dure nabewerkingen te voorkomen.

Meer weten

 

WELDQAS-VOORDELEN.

Volledig draadloos – Registreert lasparameters online tijdens het lasproces zonder eventuele hulpstukken op de toortskop te bevestigen.

Allernieuwste technologie – WeldQAS maakt gebruik van de allernieuwste digitale data-opnametechnologie in hoge resolutie en verwerkt geavanceerde productiegegevens met een signaalprocessor.

Unieke datapunten – Detecteert poriën, doorbranden, draaddefecten (MSG) en andere lasonregelmatigheden met behulp van gepatenteerde algoritmen en lasparameters.

ThermoProfile Scanner – Met de gepatenteerde ThermoProfile Scanner bewaakt WeldQAS het thermische veld van de lasnaad tijdens het afkoelen om de kwaliteit te waarborgen.

Centrale gegevensopslag – Gegevens worden automatisch op op een centrale server opgeslagen, waardoor u eenvoudig toegang hebt om uw lasproductie te evalueren en optimaliseren.

Meer opties – Beschikbaar als een compacte versie voor eenvoudige set-ups of als stroomversie (bijvoorbeeld kast, console) voor complexe locaties met meerdere lastoortsen. Registreer gegevens met behulp van sensoren, industriële veldbussystemen of energiebronspecifieke bussen.

WeldQAS-Weld Grade

 

ZET WELDQAS AAN HET WERK

Zet de eerste stap met WeldQAS en vul het onderstaande formulier in. Een ESAB-vertegenwoordiger neemt dan snel contact met u op om de details te bespreken.

* Verplicht veld

x

x

Loading..