Vorige
Volgende

CutCloud

Een eersteklas snijsoftwareplatform, waarmee u uw snijbewerkingen kunt vastleggen,
meten en beheren met realtime gegevensbewaking.

Meer weten

 

WEES PRODUCTIEVER MET SUPERIEUR WEBGEBASEERD SNIJBEHEER.

De webgebaseerde rapportages van CutCloud bieden op de seconde actuele statusinformatie die de productie en kwaliteit markeert en de snijkwaliteit en productiviteit maximaliseert - en dit alles met minimale computerbronnen en zonder doorlopend onderhoud of ondersteuning. Deze is gemakkelijk te installeren, te gebruiken en te onderhouden. De realtimeinformatie van CutCloud kan vanaf elk apparaat met internettoegang worden geopend.

  • Geavanceerde productie- en kwaliteitsrapportages
  • Snelle en betrouwbare gegevensregistratie en
    gegevensoverdracht
  • Aangepaste software om uw werkstroom te automatiseren
  • Aanpasbare rapporten en schaalbare functionaliteit
  • Realtime-bewaking

 

CutCloud-proces

CUTCLOUD EN DE KENMERKEN EN VOORDELEN VAN SNIJSOFTWARE.

Berekening en afhandeling van orders – Bereken de beste prijs voor uw klanten en maximaliseer uw omzet door gebruik te maken van de kracht van echte proces- en machinegegevens. Verwerk orders vervolgens snel door ordergegevens voor een kortere doorlooptijd automatisch van en naar ERP te verplaatsen.

Import van geometrie en tekeningen – Importeer op eenvoudige wijze montages en voltooide onderdelen rechtstreeks uit CAD, inclusief 3D-lasrandvoorbereidingen voor SolidWorks, STEP en meer.

Nesting en plaatbeheer – Wijs technologie-instellingen automatisch toe om de juiste snijtechnologie te kiezen voor de best mogelijke onderdeelkwaliteit, met volledige flexibiliteit voor het gebruik van onderdelen op verschillende materialen en machines. Automatische nesting bespaart tijd en materiaal.

Gegevensoverdracht naar productie – Creëer en transporteer automatisch snijbestanden, afdrukken, nesting-rapporten en onderdeellabels naar de werkvloer, zodat u meer tijd kunt besteden aan snijden en minder tijd kwijt bent aan papierwerk.

Productie-efficiëntie – Verminder met onze geautomatiseerde machinetechnologie-instellingen de hoeveelheid operatortraining die nodig is - druk gewoon op de groene knop en ga aan de slag. Registreer en rapporteer machinegegevens automatisch, terwijl u vanaf elke plek online het productieproces in realtime beheert. Of maak onafhankelijke snijbestanden (bijvoorbeeld schuine compensatie).

Gegevensverzameling en nacalculatie – Gebruik gegevens en totale procescontrole en neem de best mogelijke beheerbeslissingen. Controllerfeedback en -rapportage naar ERP zorgt voor een volledig geïntegreerde oplossing.

DIGITAAL VERBETERDE SERVICES VOOR VOORSPELLEND ONDERHOUD.

Onze nieuwste, digitaal verbeterde services bewaken apparatuur in realtime om te voorspellen wanneer onderhoud moet plaatsvinden, zodat ongeplande uitvaltijd tot een minimum kan worden beperkt en het risico op onvoltooide taken wordt verkleind. Identificeer onmiddellijk problemen die van invloed kunnen zijn op de snijkwaliteit en -prestaties, en pak deze aan. Door onderdelen te vervangen in plaats van ze te repareren, verlengt u de levensduur van uw apparatuur en werkt uw onderhoudspersoneel efficiënter doordat ze zich kunnen concentreren op preventief in plaats van reactief werk.

Check wear parts

CONTROLE VAN SLIJTAGEONDERDELEN

 

ZET CUTCLOUD AAN HET WERK

Zet de eerste stap met CutCloud en vul het onderstaande formulier in. Een ESAB-vertegenwoordiger neemt dan snel contact met u op om de details te bespreken.

* Verplicht veld

x

x

Loading..