Vorige
Volgende
Rebel is Here
x
x

Contact Formulier

Bedankt voor uw interesse voor onze nieuwe REBEL machine. Voor de lokale ESAB-verdeler kan u onderstaand formulier invullen. Een ESAB vertegenwoordiger geeft u dan zo snel mogelijk de gegevens door.

x
Play

De meest ongelooflijke machine dat overal en alles last.

U weet niet hoe het is om van 9 tot 5 aan een bureau te werken- hoe een typische dag ervoor u zal zien. U weet niet waar uw volgende opdracht zal zijn, maar u weet dat u op alles voorbereidt moet zijn. Als het op het lassen aankomt betekent dat het over eender welk proces, vermogen en materiaal kan gaan, waar dan ook. Maak kennis met de Rebel. Het apparaat dat alles en overal last, dat alles heeft wat u nodig hebt om de klus te klaren - van begin tot einde. Hij is allesbehalve vreemd.

Ontdek de waarheid Verkooppunten
De enige waarheid

De enige waarheid

SPECIAAL GEBOUWDE SYSTEMEN

Rebel EMP 215ic

Van veel machines wordt beweerd dat ze multi-proces zijn, maar ze zijn eigenlijk niet veel meer dan een schijnbaar MIG-lasapparaat. De Rebel is een echt multi-proces machine, of u nu MIG/MAG moet lassen met gevulde of massieve draad – MMA zelfs die lastige 6010 cellulose-elektroden of TIG moet lassen met Lift TIG-, de Rebel is er voor geboren om deze processen zonder moeite uit te voeren. Meer informatie

De enige waarheid

Crazy Smart-technologie.

Ongeacht of u al twee of twintig jaar last, de Rebel maakt uw werk gemakkelijker met sMIG (smartMIG). Voor de beginnende lasser is er de basismodus die het instellen zeer eenvoudig maakt. Voor de ervaren lasser is er de exclusieve, ingebouwde boogcontrole die constant uw las controleert en aanpast voor superieure, reproduceerbare lassen die u werkelijk verbaasd laten staan. Ontdek sMIG.

De enige waarheid

Klaar voor Alles.

U weet nooit van te voren welk lasproces uw nodig heeft voor uw volgende opdracht, of welk vermogen er beschikbaar is. Daarom is de Rebel voorzien van allerlei functies die u de mogelijkheid bieden om overal naar toe te gaan en alles te lassen. Het maakt dus niet uit of er 120 of 230 V, of zelfs een generator, beschikbaar is, de Rebel klaart de klus.

De enige waarheid

Ongeëvenaarde Robuustheid.

U bent on site, buiten in het veld of in de werkplaats. Dan hebt u een machine nodig die u gemakkelijk kunt verplaatsen en een enorme slijtage kan weerstaan. Dat is voor de Rebel geen enkel probleem. Met zijn stevige vijf handgrepen en Rol kooi frame met een zelfdragende stalen constructie uit één deel en IP23S-bescherming is het gegarandeerd een apparaat dat u overal kunt gebruiken. Plus, het apparaat komt met een drie jaar garantie van handgreep tot handgreep.

De enige waarheid

Het totaalpakket.

U hebt meer nodig dan alleen een apparaat om iets te gaan lassen. Dus als u een Rebel koopt, mag u erop rekenen dat u de uitrusting krijgt die u nodig hebt - direct uit de doos.

  • MIG-toorts met 2 extra 0,8 mm contacttips
  • Massakabel en elektrodehouder
  • Gasslang met snelkoppeling
  • 200mm spoel met OK12.50 met 0,8 mm draad
  • Aandrijfrollen voor 0,6 - 0,8 - 1,0 mm draad

Opmerking: De vermelde inhoud is voor de EMP 215ic. Raadpleeg het tabblad Documenten en Specificaties voor de volledige lijst met onderdelen voor de EM 215ic-versies (alleen MIG).

Durven

Durven

Maak de overstap naar ESAB. Zorg dat u als een van de eersten een Rebel te pakken krijgt door u op te geven voor onze e-nieuwsbrieven.

Verkooppunten
x

x

Loading..