Vorige
Volgende

Cutmaster 40

Introductie van de draagbare en krachtige Cutmaster 40.

Jij verdient de beste draagbare plasmasnijder en daarom hebben wij de Cutmaster 40 gemaakt. Met zijn ongekende combinatie van mobiliteit en kracht overtreft de Cutmaster 40 voor een machine in zijn klasse alle verwachtingen.


Maximale draagbaarheid.

De Cutmaster 40 heeft een geheel nieuw ergonomisch design om de beste draagbaarheid in zijn klasse te bieden, zonder concessies te doen aan de prestaties. Hij weegt slechts 10 kg en heeft meerdere handgrepen en draagpunten, waardoor hij nog lichter aanvoelt.

Maximale draagbaarheid

Ongelooflijke prestaties.

Cutmaster 40 has remarkable power for a machine of its size. The legendary 1Torch™ allows for a best-in-class 12 mm pierce and cut capacity and an insane 25 mm max sever. With an extraordinary 40% duty cycle at 40 A, thanks to all-new hybrid cooling technology, your hands will give up before this machine does.

Ongelooflijke prestaties

Grotere flexibiliteit.

Dankzij de ongelooflijke boogspanning kan de Cutmaster 40 worden gebruikt in ongebruikelijke snijposities met behoud van de snijkwaliteit. Hij wordt geleverd met een compleet assortiment kant-en-klare snij- en gutsverbruiksartikelen en werkt op 110 - 240 V-vermogen met automatische aanpassing van de stroomsterkte.

Grotere flexibiliteit

Uitzonderlijke duurzaamheid.

We plaatsten de Cutmaster 40 in een beproefde industriële behuizing om ervoor te zorgen dat hij tegen een stootje kan en goed blijft presteren. De Cutmaster 40 is IP23-geclassificeerd voor alle weersomstandigheden en daarom klaar om te werken waar dat nodig is, bij regen of zonneschijn, dag in dag uit. De Cutmaster 40 wordt ook geleverd met nieuwe verbruiksartikelen uit de Black-serie die tot 60% langer meegaan voordat ze moeten worden vervangen.

Uitzonderlijke duurzaamheid

Toonaangevende bescherming.

De Cutmaster 40 wordt ondersteund door de toonaangevende service en ondersteuning van ESAB, wat betekent dat als je hulp nodig hebt, je wordt beschermd door de meest uitgebreide garantie in de branche.

Toonaangevende bescherming

Ben jij klaar voor
deze machine?

Vraag je distributeur vandaag al naar de draagbare krachtige, toonaangevende Cutmaster 40.

x
x

x

Loading..