Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

Vorige
Volgende

Wij hebben een
snijwonder gecreëerd.

×

Superieure inschakelduur

Snijdt meer, sneller en langer. De inschakelduur van het apparaat van 50% op 60 A bij het snijden van zacht staal is gelijkwaardig aan een voedingsbron van 7,6 kW - de hoogste uitvoer in zijn klasse.

×

Boordevol kracht

Het gewicht van slechts 16,2 kg maakt het compacte en lichtgewicht ontwerp zeer draagbaar - zonder concessies te doen aan het vermogen of de prestaties om dit te bereiken.

×

Robuuste rolkooi

Met meerdere hefpunten, de stevige rolkooi met vier handgrepen maakt het eenvoudig om uw Cutmaster 60i te vervoeren waarheen u ook maar wilt - ook buitenshuis. De IP23S-beveiligingsklasse van het apparaat bewijst dat hij klaar is om alle elementen te weerstaan wat er ook gebeurt.

×

Power factor correction-functie (PFC)

Als u ineens met een slechte generatorverbinding of anderszins geconfronteerd wordt, zal PFC het pieken van de spanning stoppen en het vermogen vloeiend laten lopen.

×

Verbeterde snijcapaciteit en -snelheid

Cutmaster 60i’s aanbevolen snijcapaciteit is 16 mm met een maximale snede van 38 mm en een doorboring van 16 mm.

Een verbazingwekkende balans tussen vermogen en draagbaarheid.

Superieure inschakelduur Meer weten
Boordevol kracht Meer weten
Robuuste rolkooi Meer weten
Power factor correction-functie (PFC) Meer weten
Verbeterde snijcapaciteit en -snelheid Meer weten
×

Slechts drie verbruiksonderdelen

Dat betekent minder slijtdelendelen om op voorraad te hebben en sneller omwisselen van de slijtdelen, zodat u uw snijwerk kunt voltooien.

×

Werkwijze

Het apparaat heeft ook vier werkmodi - tweemaal zoveel als concurrenten - snijmodus, uitgebreide metaalsnijmodus, gutsmodus en vergrendelingsmodus waarmee u de toorts kunt vergrendelen zodat u zich kunt richten op het snijwerk.

×

SL60QD 1TORCH®

Deze toorts heeft heel wat te bieden. Ten eerste, is hij compatibel met de hele Cutmaster-serie en andere snijsystemen in de industrie. Ten tweede, staat 'QD' voor snel ontkoppelen, waardoor u alleen dat hoeft te vervangen wat nodig is - de toorts of de toortskabel - en dat bespaart u geld op de lange termijn.

×

Lange boogspanning

Als u in een ongemakkelijke positie staat of probeert een hoek te maken, strekt de Cutmaster 60i's extra lange boog zich uit om constant contact te houden met het werkstuk

Uitzonderlijke, uitgebreide snijboog.

Slechts drie verbruiksonderdelen Meer weten
WerkwijzeMeer weten
SL60QD 1TORCH®Meer weten
Lange boogspanningMeer weten
×

Duurzame LED-verlichting

Het grote scherm met hoge zichtbaarheid zorgt ook op afstand voor een gemakkelijke weergave van alle apparaatinstellingen. Het intuïtieve, eenvoudig te gebruiken scherm geeft direct de nodige feedback om uw instellingen en snijkwaliteit te optimaliseren.

×

Gas-optimalisatie

Deze unieke technologie reguleert accuraat de luchtdruk en zorgt voor hoge snijkwaliteit en prestaties. Wanneer u de spanning instelt en het toortstype, toortsloodlengte en snijmodus selecteert, krijgt u een visuele melding om de gasdruk aan te passen terwijl u nog steeds de flexibiliteit heeft om de instellingen naar wens aan te passen.

×

LED Einde levensduur verbruiksartikelen

et LED lampje Einde levensduur van de Cutmaster 60i controleert de resterende levensduur van de verbruiksartikelen en geeft u een melding wanneer het tijd is om deze te vervangen, zodat optimale prestaties en snijkwaliteit kan worden gehandhaafd.

×

Configuratiehandeiding verbruiksartikelen

Raadpleeg de bovenkant van de stroombron voor makkelijk te volgen instructies over hoe de verbruiksartikelen samenwerken. Heeft u meer info nodig? U vindt een snelstartgids in de doos om u in een mum van tijd aan de slag te laten gaan.

Verhoog uw snijvermogen.

Duurzame LED-verlichting Meer weten
Gas-optimalisatie Meer weten
LED Einde levensduur verbruiksartikelen Meer weten
Configuratiehandeiding verbruiksartikelen Meer weten

Bekijk de Cutmaster 60i in actie.

Wilt U MEER WETEN OVER DE CUTMASTER 60i.

Meld u nu aan voor onze elektronische nieuwsbrief en lees meer over de Cutmaster 60i en andere nieuwigheden van ESAB.


* Verplicht veld
x
x

x

Loading..