Over ESAB

Wat wij doen

ESAB is wereldwijd leider in de productie van las- en snijapparatuur en toevoegmaterialen. Onze innovatieve, alom befaamde apparaten en oplossingen worden ontwikkeld op basis van de input van onze klanten en gebouwd op basis van de kennis en ervaring van een wereldwijde leider op het gebied van productie.

Onze visie en waarden

Onze visie en onze onderscheidende waarden zijn de drijvende krachten achter het succes en het karakter van onze organisatie. Onder leiderschap van Colfax brengen wij onze waarden bij ESAB zelf in de praktijk. Onze visie en waarden helpen ons om middelen in te zetten en onze keuzes te bepalen.


Wereldwijde aanwezig

Met 8600 medewerkers, gevestigde en gerenommeerde ondernemingen in 47 landen en 23 productiefaciliteiten op 6 continenten strekt de reikwijdte van ESAB zich uit tot bijna alle landen.

Geschiedenis

Het verhaal van ESAB is het verhaal van lassen en alles wat met lassen te maken heeft. Toen onze oprichter Oscar Kjellberg in 1904 de eerste laselektrode ter wereld ontwikkelde, startte hij direct een bedrijf op waarvan het innovatievermogen en de strikt gehanteerde normen bepalend zijn geweest voor de geschiedenis van het lassen.


Veiligheid en het milieu

ESAB hecht zeer veel waarde aan het beschermen en bevorderen van de gezondheid en veiligheid van de mensen waar wij mee samenwerken en van de omgevingen waarin zij hun activiteiten ontplooien. Wij streven er dan ook continu naar onze prestaties op het milieugerelateerde, sociale en economische vlak te verbeteren.

DOWNLOAD ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS 45001 Certification

Loopbaanmogelijkheden

ESAB beroemt zichzelf als een geweldige plek om een loopbaan in de industriële sector te beginnen en op te bouwen. Met vestigingen over de hele wereld is ESAB uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een rijke traditie aan leiderschap.

x

x

Loading..