Loopbaanmogelijkheden

Met recht is ESAB Welding and Cutting Products een geweldige plek om een loopbaan in de industriële sector te beginnen en op te bouwen. Met vestigingen over de hele wereld is ESAB uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een rijke traditie aan leiderschap. ESAB biedt naast ruimte voor ontwikkeling ook een vertrouwde werkomgeving, goede voorwaarden en nog veel meer.

Binnen ESAB zijn er vele mogelijkheden om in uiteenlopende functies een carrière loopbaan op te bouwen. De cultuur binnen onze organisatie is sterk klantgericht en wij zijn doorlopend op zoek naar mensen die waarde kunnen toevoegen aan onze bedrijven en aan de producten en diensten die wij bieden.

Vacatures bekijken

ESAB voert een beleid van gelijke kansen voor mannen en vrouwen en discrimineert derhalve in het kader van werving en personeelszaken niet op basis van ras, kleur, religie, nationale afkomst, voorouders, geslacht, seksuele geaardheid, huwelijkse staat, veteranenstatus, lichamelijke handicap of leeftijd.


Loopbaanmogelijkheden

Hoe het is om bij ESAB te werken

Teamgericht, onze waardevolste vindingrijkheid is onze groep van betrokken collega's en wij stellen alles in het werk om het beste talent aan te trekken, te ontwikkelen en vast te houden. Het opbouwen van het juiste team en hen de juiste omgeving bieden om in te werken leidt tot oplossingen die onze klanten - en daarmee onszelf - helpen te winnen.

Bij ESAB heerst een multiculturele werksfeer waarbinnen ideeën naar waarde worden geschat, initiatieven worden beloond en betrokkenheid wordt aangemoedigd - op de werkplek, maar ook in de gemeenschap. Uw mogelijkheden om te leren, samen te werken en uw doelen te bereiken zijn zo goed als onbeperkt.


x

x

Loading..