Deze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om u onze services te bieden, de prestaties en functionaliteit van onze services te verbeteren, het gebruik van onze producten en services te analyseren en onze advertentie- en marketinginspanningen te ondersteunen.

Cookiebeleid   Privacyverklaring

ESAB SmartBevel™-technologie biedt een compleet geïntegreerde oplossing voor gemakkelijker geautomatiseerd plasma afschuinen

28/November/2017

ESAB Welding & Cutting heeft de SmartBevel™-technologie vrijgegeven voor eenvoudiger geautomatiseerd plasma programmeren en accuraat afschuinen met minimale tussenkomst van de operator. SmartBevel omvat afschuingegevens en meetkundige compensaties voor het snijden van V-, X-, Y- en K-vormen in zacht staal met een dikte van 6 tot 50 mm. In tegenstelling tot concurrerende systemen integreert SmartBevel alle afschuincompensaties in de CNC om het programmeren van het afschuinen te vereenvoudigen en operators in staat te stellen om snel en gemakkelijk het programma fijn af te stellen op de machine.

Veel plasma afschuinsystemen worden onvoldoende gebruikt vanwege programmeerproblemen. SmartBevel integreert naadloos plasma, CNC, software, hoogtecontrole, afschuinkop en portal-functies, zodat u optimaal profiteert van uw plasmasysteem met maximale productiviteit.

Voor de meeste afschuinsystemen zijn programmeurs nodig die de toortshoek, toortshoogte, gutsbreedte en snijsnelheid compenseren in het onderdeelprogramma of nest. Daardoor wordt voorkomen dat operators noodzakelijke aanpassingen kunnen maken die zijn vereist om nauwkeurige stukken te produceren. Om aanpassingen te maken moet de operator terug naar de programmeur voor een update van het programma of de nesting Dat kan aanzienlijk tijdverlies opleveren en een obstakel vormen voor het produceren van kwaliteitsstukken.  

SmartBevel-technologie verbetert afschuinen op twee manieren. Ten eerste levert SmartBevel meer afschuingegevens voor meer afschuingeometrieën. Deze biedt de programmeur een grote mate van automatisering door de best practice sequenties in afschuinsnijden op te nemen in ESAB's Columbus® III CAD/CAM-programmering- en nesting-software. Ten tweede brengt SmartBevel alle gegevens voor afschuincompensatie over naar de CNC, niet naar de programmeringsoftware. Daarom vertegenwoordigt het onderdeelprogramma of nesting de werkelijk gewenste onderdeelgeometrie zonder afschuincompensaties. Daardoor is trial-and-error-programmering niet nodig. In plaats daarvan kunnen operators snel en gemakkelijk noodzakelijk aanpassingen aan de machine doorvoeren. Operators worden in staat gesteld om snel en gemakkelijker accurate onderdelen te maken dan met concurrerende systemen.

SmartBevel-technologie werkt samen met plasma afschuinsystemen van ESAB die zijn uitgerust met een Vision™ CNC-controller. Om de productiviteit van het afschuinen te maximaliseren, adviseert ESAB het gebruik van SmartBevel met zijn nieuwe DMX Automated Plasma Beveller, een next generation afschuinsysteem dat aanzienlijke prestatieverbetering levert via een eenvoudig, compact design. De DMX Beveller biedt hoge betrouwbaarheid, verbeterde veiligheid en gebruiksgemak (bekijk de DMX-video). Voor meer informatie kunt u kijken op esab-cutting.com/smartbevel/.

ESAB Welding & Cutting Products is een marktleider binnen de las- en snij-industrie. Over het hele scala van jarenlang in de praktijk bewezen las- en snijprocessen tot revolutionaire nieuwe technologieën voor gemechaniseerd snijden en procesautomatisering bieden toevoegmetaal, apparatuur, machines en accessoires van ESAB oplossingen die klanten over de hele wereld waarderen.

ESAB’s new SmartBevel Technology takes the guesswork out of plasma bevel cutting and reduces plasma bevel programming time from hours to minutes.
ESAB’s nieuwe SmartBevel-technologie haalt het giswerk uit plasma afschuinen en vermindert de tijd voor het programmeren van plasma afschuinen van uren naar minuten.
x
x

x

Loading..