ESAB Nieuws

ESAB wint Industrie Lyon award voor WeldCloud™ online datamanagementsoftware

15/mei/2017

ESAB France SA kondigt met trots aan de Innovation Award in de categorie 'Digital Tools' te hebben gewonnen op de vakbeurs Industrie Lyon 2017, die van 4 tot 7 april in Lyon plaatsvond.

Lees er meer over


Hoe de toepassing van intelligente MIG-technologie onervaren lassers in staat stelt om consistente lasnaden van hoge kwaliteit te maken

12/mei/2017

Productiviteit is altijd erg belangrijk en lassen is een proces dat vaak onderzocht wordt. Afhankelijk van de specifieke toepassing kan de lasproductiviteit worden verhoogd door volledig geautomatiseerd of met een robot te lassen, het gebruik van semi-automatische processen of het verbeteren van het handmatige proces.

Lees er meer over


Nieuw ESAB Renegade ES 300i MMA/LiveTIG lasapparaat meer vermogen in een mobiele oplossing

17/maart/2017

ESAB heeft de lancering van zijn nieuwe Renegade ES 300i MMA (SMAW)/LiveTIG (GTAW) -lasapparaat aangekondigd. De inverter-gebaseerde MMA/TIG-machine biedt extreem vermogen in een compact formaat: het weegt 15 kg.

Lees er meer over


Het nieuwe Rebel™-lasapparaat biedt het meeste vermogen en de beste mobiliteit in een enkelfasige-machine

17/maart/2017

De Rebel EMP 215ic MIG/TIG/Stick-lasapparaat biedt vermogen en flexibiliteit op locatie en een aantal van de meest innovatieve, moderne lastechnologieën.

Lees er meer over


De nieuwe ESAB Sentinel A50 lashelm biedt geavanceerde functies voor extra comfort en productiviteit voor de gebruiker

10/maart/2017

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, introduceert de hoogwaardige Sentinel™ A50 automatische lashelm als aanvulling op zijn assortiment aan lashelmen. Het spectaculaire nieuwe en ergonomische ontwerp van de helm maakt maximale instelmogelijkheden mogelijk, om de productiviteit, functionaliteit en bruikbaarheid te verhogen.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..