This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

ESAB Lasmateriaal Databook nu verkrijgbaar

19/December/2016

ESAB® Welding & Cutting Products heeft vandaag aangekondigd dat het Lasmateriaal Databook 2016 nu in het Engels beschikbaar is. Om de productiviteit te stimuleren en de laskwaliteit te verbeteren, verschaft het handboek informatie over de volledige lijn van lastoevoegmaterialen, zoals de aanbevolen parameterinstellingen, neersmeltgewichten, mechanische eigenschappen en chemische samenstelling. Met het downloadbare eBook, dat snel kan worden doorbladerd en over een intuïtieve "snel selecteerbare" inhoudsopgave beschikt, kunnen informatie over lastoevoegmaterialen en technische informatie snel worden gevonden. Het handboek bevat ook berekeningen voor toevoegmaterialen en aanbevelingen voor het lassen van ASTM-staal.

Download uw gratis Lasmataeriaal Databook op esab.com/fillermetals.

ESAB Welding & Cutting Products is marktleider binnen de las- en snijindustrie. De lasgerelateerde verbruiksgoederen, apparatuur en accessoires, van beproefde processen op las- en snijgebied tot revolutionaire technologieën op het gebied van gemechaniseerd snijden en automatisering, bieden oplossingen aan klanten over de hele wereld.  

 

Lasmateriaal Databook 2016

x
x

x

Loading..