This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

ESAB optimaliseert de OK 48.00-beklede elektroden om aan de H4R waterstofarme, vochtbestendige vereisten te voldoen

23/maart/2016

ESAB Welding & Cutting Products kondigt de optimalisering van haar OK 48.00 SMAW beklede elektroden aan, om aan de H4R-vereisten inzake waterstofgehalte en vochtbestendigheid te voldoen. Deze nieuwe generatie van ESAB's gerenommeerde OK 48.00-elektroden biedt betere prestatiekenmerken voor lastoepassingen onder moeilijke omstandigheden, zoals constructie en offshore-bouwwerkzaamheden.

ESAB's beklede elektroden uit de OK-reeks genieten de voorkeur van fabrikanten en lassers. Ze bieden een goede penetratie, consistente kwaliteit en een gelijkmatige, stabiele boog met weinig spatten. Zowel in omgevingen van hoge als lage temperaturen, hoge luchtvochtigheid en uitdagende "out-of-position" projecten leveren ze betrouwbare mechanische eigenschappen. Ze zijn gemakkelijk te ontsteken en herontsteken; de elektroden uit de OK-reeks laten zich goed verlassen door lassers van alle niveaus.

OK 48.00, nu H4R, biedt dezelfde efficiëntie, beschikt over dezelfde mechanische eigenschappen en hoogstaande lasbaarheid in een moderne formule die garandeert om de vochtopname in zeer vochtige omgevingen te verminderen. De bestendigheid tegen vochtopname voorkomt scheuren door waterstof en helpt bij de eliminatie van porositeit, wat zeer belangrijk is voor offshore-toepassingen.

Probeer de OK 48.00-reeks uit zodat u overtuigd wordt van de hoogstaande kwaliteit. Neem contact op met uw ESAB-vertegenwoordiger of voor meer informatie, ga naar www.esab.nl/france-benelux/nl/okwithesab/.


ESAB Welding & Cutting Products is een erkende leider binnen de las- en snijbranche. De lasgerelateerde verbruiksgoederen, apparatuur en toebehoren van de bekende processen op las- en snijgebied , tot revolutionaire technologieën op het gebied van gemechaniseerd snijden en automatisering, bieden oplossingen aan klanten over de hele wereld.

x
x

x

Loading..