ESAB-nieuwsarchief

De nieuwe ESAB Sentinel A50 lashelm biedt geavanceerde functies voor extra comfort en productiviteit voor de gebruiker

10/maart/2017

ESAB, wereldleider in las- en snijtechnologieën, introduceert de hoogwaardige Sentinel™ A50 automatische lashelm als aanvulling op zijn assortiment aan lashelmen. Het spectaculaire nieuwe en ergonomische ontwerp van de helm maakt maximale instelmogelijkheden mogelijk, om de productiviteit, functionaliteit en bruikbaarheid te verhogen.

Lees er meer over


ESAB Lasmateriaal Databook nu verkrijgbaar

19/December/2016

ESAB® Welding & Cutting Products heeft vandaag aangekondigd dat het Lasmateriaal Databook 2016 nu in het Engels beschikbaar is.

Lees er meer over


ESAB stelt de iSeries geautomatiseerde plasma-stroombronnen voor die plasmasnijden met hoge-precisie bieden

7/November/2016

ESAB a lancé la gamme de générateurs iSeries pour une découpe plasma automatisé comme système intégré qui assure une productivité plus élevée et des coûts de coupe réduits.

Lees er meer over


ESAB lanceert Rebel™, een multi-proces lassysteem dat een boog van industriële kwaliteit levert in een compacte en draagbare machine

7/juli/2016

ESAB introduceert de Rebel EMP 215ic, een 120 - 230 V, CC/CV lasapparaat met een multi-proces lasprestatie die overal kan worden gebruikt, licht is en over een baanbrekende gebruikersinterface beschikt. Met de unieke sMIG-functie ("smart MIG") kunnen gebruikers beginnen met MIG-lassen - met een uiterst stabiele boog - door alleen maar de metaaldikte en draaddiameter in te stellen. In tegenstelling tot de apparaten van onze concurrenten moet er geen informatie over het beschermgas worden ingevoerd.

Lees er meer over


ESAB introduceert een nieuwe pulserende lasmachine Geoptimaliseerd voor het lassen van aluminium en roestvrij staal

13/juni/2016

- Het nieuwe MA25-bedieningspaneel vereenvoudigt het instellen van uw puls boog significant. - De verbeterde Aristo Feed 3004 draadaanvoer unit voor een betere aanvoerprestatie. - De verbeterde Aristo MIG 4004i Pulse-stroombron met perfecte start eigenschappen.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..