ESAB-nieuwsarchief

ESAB optimaliseert de OK 48.00-beklede elektroden om aan de H4R waterstofarme, vochtbestendige vereisten te voldoen

23/maart/2016

ESAB Welding & Cutting Products kondigt de optimalisering van haar OK 48.00 SMAW beklede elektroden aan, om aan de H4R-vereisten inzake waterstofgehalte en vochtbestendigheid te voldoen. Deze nieuwe generatie van ESAB’s gerenommeerde OK 48.00-elektroden biedt betere prestatiekenmerken voor lastoepassingen onder moeilijke omstandigheden, zoals constructie en offshore-bouwwerkzaamheden.

Lees er meer over


ESAB Lanceert Cutmaster Series Van Handplasmasnijders

29/juli/2015

ESAB Las- en snijproducten kondigt de lancering aan van de ESAB Cutmaster® Series, de draagbare plasmasnijdmachines, met een vermogen van 20 tot 120 A en een aanbevolen "hoogwaardige" snede in materialen van 6 mm tot 40 mm.

Lees er meer over


ESAB introduceert een nieuwe standaard garantie van drie jaar op onderdelen & arbeid

29/januari/2015

ESAB - een wereldleider in las- en snijtechnologie - introduceert een nieuwe driejarige standaard garantie op onderdelen en arbeid voor ESAB handmatige lasstroombronnen, plasmasnijmachines en draadaanvoerunits die in heel Europa worden verkocht.

Lees er meer over


ESAB Viert 110 Jaar Innovatie In Lassen En Snijden

12/September/2014

In september 2014 viert ESAB Welding & Cutting Products haar 110-jarig bestaan. ESAB is mondiaal toonaangevend in de las- en snijtechnologie, met het breedste en meest uitgebreide assortiment producten en oplossingen voor de industriële sector.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..