ESAB-nieuwsarchief

ESAB lanceert Rebel™, een multi-proces lassysteem dat een boog van industriële kwaliteit levert in een compacte en draagbare machine

7/juli/2016

ESAB introduceert de Rebel EMP 215ic, een 120 - 230 V, CC/CV lasapparaat met een multi-proces lasprestatie die overal kan worden gebruikt, licht is en over een baanbrekende gebruikersinterface beschikt. Met de unieke sMIG-functie ("smart MIG") kunnen gebruikers beginnen met MIG-lassen - met een uiterst stabiele boog - door alleen maar de metaaldikte en draaddiameter in te stellen. In tegenstelling tot de apparaten van onze concurrenten moet er geen informatie over het beschermgas worden ingevoerd.

Lees er meer over


ESAB introduceert een nieuwe pulserende lasmachine Geoptimaliseerd voor het lassen van aluminium en roestvrij staal

13/juni/2016

- Het nieuwe MA25-bedieningspaneel vereenvoudigt het instellen van uw puls boog significant. - De verbeterde Aristo Feed 3004 draadaanvoer unit voor een betere aanvoerprestatie. - De verbeterde Aristo MIG 4004i Pulse-stroombron met perfecte start eigenschappen.

Lees er meer over


WeldCloud™ online gegevensbeheerplatform biedt functionaliteit om continue verbetering mogelijk te maken

31/mei/2016

Veilig, robuust, flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig: het nieuwe ESAB WeldCloud online gegevensbeheersysteem werkt met ESAB's Aristo® Mig halfautomatische, Aristo Mig 5000iR robot- en LAF/TAF booglassystemen.

Lees er meer over


ESAB optimaliseert de OK 48.00-beklede elektroden om aan de H4R waterstofarme, vochtbestendige vereisten te voldoen

23/maart/2016

ESAB Welding & Cutting Products kondigt de optimalisering van haar OK 48.00 SMAW beklede elektroden aan, om aan de H4R-vereisten inzake waterstofgehalte en vochtbestendigheid te voldoen. Deze nieuwe generatie van ESAB’s gerenommeerde OK 48.00-elektroden biedt betere prestatiekenmerken voor lastoepassingen onder moeilijke omstandigheden, zoals constructie en offshore-bouwwerkzaamheden.

Lees er meer over


ESAB Lanceert Cutmaster Series Van Handplasmasnijders

29/juli/2015

ESAB Las- en snijproducten kondigt de lancering aan van de ESAB Cutmaster® Series, de draagbare plasmasnijdmachines, met een vermogen van 20 tot 120 A en een aanbevolen "hoogwaardige" snede in materialen van 6 mm tot 40 mm.

Lees er meer over


x
x

x

Loading..